top of page

Mind-Organizer

Marieke

Ken je dat? Dat je zo'n natuurlijke gave hebt? Die recht onder je neus ligt. Die je als zo vanzelfsprekend doet, dat je niet eens in de gaten hebt dat het een enorme kracht is! 

Ik heb altijd al een creatieve Mind gehad. Ideeën in overvloed! Ik heb het ook in me zitten om deze ideeën vorm te geven, om deze in een plan om te zetten. met enige regelmaat heb ik dit dan ook gedaan. Gevolg…..je raadt het vast al…..er ontstaat een overvolle  Mind van de hoeveelheid aan ideeën, keuzes en mogelijkheden! De lijst met TO-DO's groeide en de onrust in mijn lichaam en geest was het resultaat!

Er liggen genoeg ideeën op de plank en ik kom erachter dat ik ze niet allemaal te realiseren heb. Ik hoef deze gave niet altijd bij mezelf in te zetten, ik kan het ook delen! Graag zelfs!

Al vele keren heb ik andere hierbij geholpen. Bij het leegmaken van hun  Mind, om overzicht te creëren, rust, helderheid en ideeën om te zetten tot een plan. De potentie die in iemand schuilgaat om te zetten tot een vorm. Ik schud het zo uit mijn mouw. Het gaat als vanzelf en op het einde hoef ik er zelf niks mee. Dat voelt bevrijdend! Zo kan ik mijn gave optimaal benutten!

Want het zijn jouw gedachten, ideeën, verlangens. Jouw plan, jouw input en jouw  Mind die ik organize!

Laat me je helpen...
 

Mind Organizer Marieke Veldhuizen
Quote Buddha

What you think,

you become.

 

What you feel,

you attract.

 

What you imagine,

you create.

 

Buddha

bottom of page