top of page

Reviews

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Van een vol hoofd... naar rust

 

De hele dag 'aan staan', veel gedachtes, geen overzicht, waar word ik blij van, wat geeft me energie..

Marieke heeft al mijn gedachten op papier gezet, gestructureerd & overzicht gecreëerd. Door te luisteren en samen te kijken naar alle energiegevers heb ik letterlijk weer ruimte in mijn hoofd gekregen. Ik kan het iedereen aanraden om een mind sessie te doen! Blijf niet in je hoofd zitten maar zet de stap naar leven vanuit je hart.  

  Yvette

Ik kan iedereen die, net zoals ik, iets te veel 'tabjes' in hun hoofd hebben openstaan een mindessie met Marieke aanbevelen.

Marieke wist snel te ontrafelen waar ik op vastliep en de visualisatie op papier die ze ervan maakte vulde dat goed aan. We hebben heel praktisch toegewerkt naar weer een beetje structuur in mijn hoofd. Na deze sessie kan ik, met de concrete handvatten die ik kreeg, verder aan de slag.

 

Over Marieke:

Marieke heeft een hele relaxte en open houding en is tegelijkertijd doortastend en duidelijk. Ze voelt daarbij goed aan wat er nodig is om je helderheid te geven over je eigen gedachtestromen.

  Aileen

Marieke geeft je de ruimte om je verhaal te delen. Ze luistert en biedt tijdens het gesprek structuur.

Ze clustert en stelt de juiste vragen om zo helderheid te krijgen in je chaos. Tijdens het gesprek schrijft ze mee en krijg je een concreet overzicht van jou gedachten, zodat je hier weer verder mee kunt..

De verbanden die ze legt, zonder dat er enig oordeel is , is echt super waardevol

Het geeft je ook vertrouwen dat je het gewoon in je hebt.. Marieke heeft de gave om dat inzichtelijk te maken , zodat je een concreet plan hebt en waar je weer mee verder kunt..

Opluchting en aan de slag.. is hetgeen dat ik er aan toe wil voegen.

Bedankt voor de sessie

  Barry

bottom of page